Batoh REVIT BACKPACK BARREN H2O 18L (čierny) ruksak+ hydrobag KRIEGA

Dostupnosť:dodanie 2-5 dní
SKU
17567
Kód: FLU004-1010
249,00 €

Batoh Barren 18L H2O – v spolupráci so špecialistom na batožinu Kriegou – sa skladá z troch častí: 100% vodotesné 11-litrové telo hlavného balenia, 7-litrový zadný priestor a ďalší úložný priestor za vonkajšou sieťou Hypalon.

Ľahko prístupné vodotesné rolovacie hlavné telo ponúka 11 litrov priestoru pre nevyhnutné veci. 7-litrovú zadnú priehradku na zips možno použiť na uloženie kotúča na náradie, fľaše s vodou alebo voliteľnej 3,75-litrovej hydratačnej nádržky (predáva sa samostatne), aby boli jazdci hydratovaní.Táto zadná časť má tiež malé vnútorné 1-litrové vodotesné vrecko na najcennejšie predmety.

Inovatívna sieť Hypalon s elastickým lankom poskytuje ešte viac vonkajšieho úložného priestoru pre osobné veci alebo umožňuje, aby mokré vrstvy počas jazdy vyschli.

Batoh Barren 18L H2O obsahuje inovatívny postroj Kriega Quadloc-Lite™, ktorý prenáša váhu z ramien na hrudník a hornú časť tela.

Odnímateľný bedrový popruh ponúka ešte väčšiu stabilitu pri jazde.

Aby sa predišlo nežiaducemu treniu a tvorbe tepla na chrbte, batoh je vybavený chrbtovým panelom Air-mesh pre väčšie pohodlie jazdca.

S odolným batohom Barren 18L H2O si jazdci môžu byť istí, že ich základné veci sú v bezpečí a chránené pred poveternostnými vplyvmi bez toho, aby to ohrozilo pohodlie pri jazde.