homologizovaná výfuková koncovka, séria Slip-On Line (Carbon), Akrapovič, HONDA

Dostupnosť:na preverenie
SKU
563546
Kód: M017-059
993,00 €

Homologizovaná výfuková koncovka, séria Slip-On Line (Carbon) od značky Akrapovič. Vhodné pre motocykle HONDA CB 1000 R (2008-2015).

Pre kompatibilitu s motocyklom odporúčame pozrieť zaradenie.

Akrapovič je svetoznámy Slovinský výrobca výfukových systémov, ktorý začal na motocyklovom trhu v roku 1990 a v roku 2010 rozšíril svoj sortiment o automobilové výfuky. Aktuálne je globálny dodávateľ výfukov v motocyklovom športe. Výfuky Akrapovič sa používajú aj na motocykloch v Moto GP.

Séria Slip-On predstavuje prvý krok v procese ladenia výfukového systému a ponúka skvelú rovnováhu medzi cenou a výkonom. Zmeňte povahu svojho motocykla pridaním väčšej sily, lepšieho výkonu a jedinečného zvuku. Všetko je zabalené v štýlovo navrhnutých výfukových systémoch. Výfukový systém má dva dizajny - vyberte si model s vonkajším plášťom tlmiča z uhlíkových vlákien alebo titánovým tlmičom.

Varovanie:

Typové schválenie Akrapovič Slip-On EC s voliteľným spojovacím potrubím pre HONDA CB 1000 R musí byť použité v kombinácii s premapovaním jednotky motora, aby sa zabránilo riziku vážneho poškodenia motora. Pre užívateľov Dynojet Power Commander: PC III USB mapovania sú k dispozícii pre HONDA CB1000R na www.powercommander.com

Výhody

  • úspora váhy oproti originálnemu výfuku: 4,8 kg
  • nárast výkonu: 5,4 HP (konské sily) pri 7 000 otáčkach/min

Voliteľné príslušenstvo

  • Karbónový kryt originálnych vývodov - číslo: P-HSH10R3
  • nerezová prepojovacia trubka pre elimináciu originálneho zberača s katalyzátorom - číslo: L-H10SO5L/1

Tovar je možné zaslať iba na záväznú objednávku. Nie je možné ho vrátiť späť, iba na oprávnenú reklamáciu.

Parametre
Váha [kg] 2.600000
Číslo produktu S-H10SO7T-HTC
Veľkosť 3XS