Ayrton moto oblečenie

JSME NADŠENCI DO MOTO SPORTU A SE STEJNÝM NADŠENÍM VYVÍJÍME I NAŠE PRODUKTY,ABY VYHOVOVALY NAŠIM I TVÝM POTŘEBÁM!“

- je motto známej českej značky AYRTON , ktorá je na trhu už od roku 2014 a snaží sa neustále vyvíjať lepšie produkty, využívať najnovšie technológie, pričom sa zameriava aj na tie najmenšie detaily. Čo je však jedným z dôležitých faktorov, aj napriek vysokým štandardom, ktoré ponúka, cenovú hladinu udržuje stále nižšie, ako jej porovnateľná konkurencia.

Ayrton vyrábajú širokú škálu produktov pre rozsiahlu cieľovú skupinu pre menej aj viac náročných jazdcov. Čo sa týka búnd a nohavíc, Ayrton má v ponuke množstvo druhov, materiálov a strihov, celoročných, či sezónnych, pre dámy, aj pre pánov.

 

Používané technológie

Reflexné prvky

Ayrton je jedna zo značiek, ktoré kladú naozaj veľký dôraz na viditeľnosť. Reflexné prvky 3M™ Scotchlite™ na bundách, nohaviciach a rukaviciach sú vo väčšine modelov rozsiahle, je ich veľké množstvo a niektoré sú aj odnímateľné a vymeniteľné za nereflexné, rsp. za reflexné, ale čierne.

 

 

 

 Tepelná izolácia

Vložky, ktorými sú bundy a nohavice vybavené sa samozrejme líšia od jednotlivých modelov, niektoré majú odnímateľnú iba termálnu vložku z dutých vlákien Thermolite® a nepremokavú - klimatickú membránu majú vstavanú. Niektoré bundy vyšších kategórií majú odnímateľné obe, čím poskytujú maximálnu priedušnosť aj počas teplých dní.

 

 

 Moderné materiály

Pri väčšine modelov výrobca využíva polyesterovú tkaninu v spojení so strečovými panelmi v najviac namáhaných miestach ako sú chrbát, paže, kríže a oblasť kolien. Na niektorých miestach s vyššou tendenciou oderu, či opotrebovania bežným používaním je tkanina posilnená obalistickým nylon s vyšším úpletom tkaniny

 

 

Zapínanie – zipsy

Ayrton pre zapínanie búnd a nohavíc využíva kvalitné zipsy výrobcu YKK®. Produkty sa častokrát vyrábajú aj so zipsami na spojenie bundy s nohavicami, ktoré zvyšujú komfort jazdy a zabraňujú možnému podfukovaniu. Bundy, ktoré sú predĺžené takúto funkciu majú tiež, no nie je potrebné pri ich kúpe na takéto zipsy dbať, pretože už samotný predĺžený strih spĺňa účel proti vetru.

 

 

Protekcia – ochranné prvky

Ako súčasť búnd sa predávajú vyberateľné certifikované chrániče, väčšinou ide o chrániče ramien, lakťov a chrbta. Chrániče kolien a bedier sú súčasťou pri nohaviciach a rifliach.

 

 

 

 

Produkty

 

Bundy – koža / textil, zimné / letné, dlhé / krátke, športové / turistické

Ako bolo už vyššie spomenuté, Ayrton je výrobca, ktorý poskytuje širokú škálu produktov rôznych druhov a to platí aj pri bundách, ktoré vyrába. V ponuke má celoročné bundy s odnímateľnými vložkami a množstvom uzatvárateľných ventilačných otvorov, aby boli jednoducho prispôsobiteľné do každého počasia. Čo sa týka materiálu vieme si vybrať aj z kože aj z textilu, či už športové alebo turistické dlhé, či krátke do pása.

 

 

TOP bundy:

AYRTON FUEL-3 vrstva pánska textilná turistická bunda, vyrábaná v troch farebných variantoch

AYRTON BULLET-2 vrstva pánska kratšia textilná bunda vhodná na turistickú aj športovú jazdu

AYRTON CLASSIC LEATHER- kožená pánska bunda s podšívkou ideálna voľba chopper, cruiser, alebo len tak

AYRTON TERESSA- textilná dámska 2-vrstva bunda, vyrábaná vo viacerých farebných kombináciách

AYRTON VIXEN- kožená dámska bunda s podšívkou

 

Nohavice – koža / textil / rifle, letné / zimné, normálna dĺžka / skrátené / predĺžené, športové / turistické

Nohavice sú, rovnako ako bundy, poskytované do chladnejšieho počasia, ale aj s odnímateľnými vložkami. Variantom teplých letných dní sú aj rifle, ktoré vyzerajú štýlovo, ale zároveň disponujú ochrannými a ventilačnými prvkami pre maximálnu bezpečnosť aj komfort. Nohavice môžu byť textilné, ale aj kožené v klasickej dĺžke, niektoré modely sa vyrábajú aj v skrátenej alebo predĺženej verzii.

 

TOP nohavice:

AYRTON RALLY-2-vrstvé pánske textilné nohavice, vhodné na turistiku ako aj street

AYRTON MIG - 2-vrstvé pánske nohavice, perfektné vetracie otvory, do pohody aj nepohody

AYRTON 505- jedny z najpohodlnejších pánskych moto džínsov

AYRTON TRISHA- dámske dvojvrstvové nohavice, veľká výhoda že sa robia aj v predĺženej variante.

 

Rukavice – kože / textil, zimné / letné, dlhé / krátke, športové / turistické

Rukavice sa primárne rozdeľujú podľa štýlu jazdy na turistické – textilné, alebo športové – kožené, pričom môžu byť krátke po koniec dlane alebo dlhé aj na zápästie. Do teplých letných dní sa vyrábajú perforované rukavice a do chladného počasia vode a vetru odolné rukavice.Všetky rukavice sa vyrábajú s veľkým dôrazom na bezpečnosť, ale aj komfort .

TOP rukavice:

AYRTON FORMER- kožené pánske rukavice, vysoká manžeta, chrániče vhodná na street aj turistiku

AYRTON PROTON- textilné pánske rukavice vhodné do chladnejšieho počasia

AYRTON TACTICAL- kožené pánske rukavice s perforovanými prvkami, super v letnom období

 

Voľnočasové oblečenie – mikiny, tričká, čiapky, šiltovky

Ayrton, podobne ako ostatní výrobcovia, má k dispozícií aj množstvo doplnkových produktov ako sú dámske či pánske mikiny, tričká, čiapky, šiltovky a pod. rôznych veľkostí, strihov, štýlov a farieb .