Kriega batožina, nie len pre motorku, ale aj pre jazdca

Kriega bola založená v roku 2000 dvoma Britskými motorkovými nadšencami Domom Longmanom a Michaelom Cottamom, v dobe, keď neboli spokojný s nedostatkom kvality batožiny špeciálne pre motorkárov a rozhodli sa s tým niečo urobiť. Začalo to jedným batohom, ktorý sa stal hit a odtiaľ sa rozbehla značka Kriega. Po 20 rokoch je Kriega svetovo známa svojou vysokou kvalitou dizajnu, inováciou a vyhotovením.

Vysoko-kvalitná batožina od Kriegy je nesrovnateľná vo svojej pevnosti a odolnosti oproti konkurentom. Je vhodná aj pre motorky, aj pre jazdcov. Pri konštrukcií brali ohľad na funkciu a výkon, pretože ergonómia bežného nosenia batohu je iná, ako pri nosení počas jazdy na motorke. Tieto batohy sú vytvorené z tých najtechnickejších dostupných látok. 

Všetky výrobky Kriega sú navrhované špecializovaným tímom z Veľkej Británie, ktorého cieľom je vynaliezať nové riešenia a zároveň držať tie najvyššie štandardy vo funkčnosti a spracovaní.
Ako dôveru a vernosť k svojej kvalite tak poskytujú až 10-ročnú záruku pre všetky svoje batožiny, pretože pevne veria, že na dobrom prevedení záleží.

Vyskúšajte Kriegu sami, a presvedčte sa.
My sme ju už vyskúšali a s ničím lepším sme sa ešte nestretli.

Perfektne nadizajnované ľahké batožiny od výrobcu Kriega sú skvelá voľba do každého počasia, sú vybavené oderu vzdornými a vode odolnými látkami Cordura, najlepšími zipsami od YKK a veľa, veľa miestami na uchytenie popruhov pre poskladanie batožinového systému práve podľa Vás. A to nie len na motorku, ale aj pre jazdca, vďaka jednoduchému odoberaniu popruhov. Preto sú vhodné pre dlhé cestovanie, krátke výlety, ale aj na jazdenie po meste, či už na nejaké pracovné vybavovačky.

 

Pre batohy navrhnuté pre jazdcov sú vhodné TRAIL18, TRAIL9 alebo R15 - R35, na ktoré je možné pripojiť napríklad US-5 DRYPACK a ako bonus nijako neobmedzujú jazdca a poskytujú komfort pre jazdu a neunavujú ramená. Ak sa chcete počas jazdy aj hydratovať, tak si vyberte hydratovacie vaky HYDRO-2 HYRUC2 s 2l kapacitou a hands-free kit hadičku na pitie do helmy.


TRAIL 18 ADVENTURE BACKPACK KRUT18 / TRAIL 9 ADVENTURE BACKPACK KRUT9
TRAIL 18 ADVENTURE BACKPACK 18 litrový ruksak s veľmi odolnou Cordura látkou a Hypalon konštrukciou, s rolovacím uzatváraním a 100% vodotesným úložiskom, s dodatočným externým úložiskom do laserom vyrezanej Hypalon siete. TRAIL 9 je menšia, 9-litrová varianta.

 

 

 

HYDRO-2 HYRUC2
Hydratačný vak s kapacitou 2l, ktorý obsahuje hadičku pre pitie a tiež aj hands-free kit.

 

 

 

 

R15 - R30
ľahká a odolná konštrukcia, ktorá neobmedzuje jazdca pri pohybe. Vhodný do každého počasia. Litráž závisí od produktu.

 

 

 

 

 

Pokiaľ si myslíte že batohy sú príliš veľké a radi by ste zažiarili pri bežnej jazde do práce tak si môžete vybrať elegantné riešenie - MESSENGER BAGS, kam si môžete dať svoje každodenné cennosti alebo osobné veci - mobil, peňaženku alebo, laptop.

URBAN EDC MESSENGER BAG KSUEDC
Taška na osobné veci, vhodná pre cennosti alebo každodenné veci ako mobil, peňaženka, kľúče, laptop. Kapacita 18l.

 

 

 

 

SLING MESSENGER BAG KSS8
Jednoduchá a štýlová taška na osobné veci do každého počasia, vhodná pre malé veci ako kamery, telefóny, tablety a iné veci, ktoré potrebujete mať v suchu. Kapacita 8l.

 

 

 

 

Okrem tašiek pre osobné veci a batohov sú aj varianty ľadviniek do ktorých môžete dať napríklad púzdro s náradím.

KRW3 R3
Ultrapevná ľadvinka s bočnou taškou. Vhodná pre každodenné veci napríklad mobil, kľúče, kameru alebo peňaženku. Kapacita 3l.

 

 

 

 

KRW8 R8
Ultrapevná ľadvinka s bočnou taškou a vyberateľným púzdrom na náradie. Vytvorené z odolnej Hypalon a Cordura látky. Kapacita 8l.

 

 

 

 

Pokiaľ sa Vám nechce nosiť svoju záťaž na ramenách, tak môžete pripnúť US-DRYPACK batohy na svoju motorku alebo ich môžete pridať na ruksak pomocou popruhov.

US-10 DRYPACK
US-10 DRYPACK je skvelá voľba pre batožinu, dá sa pripnúť ako tankvak (pomocou Kriega tankvak konvetoru), na zadnú časť motorky, dá sa kombinovať s ostatnými US DRYPACKmi a tiež sa dá pripnúť k ruksakom Kriega

 

 

 

Ak vám to nestačí tak si pozrite aj ďalšie produkty - príslušenstvo.

STASH TRAVEL WALLET KSTSH cestovná peňaženka / organizér z Cordury
Vhodná pre drobnosti ako kľúče, karty, peniaze, perá...

 

 

 

 

HARNESS POCKET KKHPXL-R
púzdro na mobil pre pravákov, možná aj varianta pre ľavákov. jednoduché pripevnenie ku Kriega batohom (okrem ruksaku R35)

 

 

 

 

Kúpte si batožinu od Kriegy a poskladajte si svoj vlastný batožinový systém.
Návod na inštaláciu US DRYPACK